Historie, kunst og naturskjønnhet i bølgende landskap

Borgo Pieve a Salti

Med utgangspunkt i Borgo Pieve a Salti sykler dere i vakre Val d'Orcia, blant vin- og olivenranker så langt øyet kan se. Nyt avslappende dager med bading, kulturelle og kulinariske opplevelser.

Landskapet i Val d Orica – EPEAK

En langhelg du sent vil glemme – dere bor på Borgo Pieve a Salti, et sjarmerende toscansk hotell sentralt beliggende i nærheten av Siena og Montalcino. Herfra har dere utallige muligheter til rundturer på sykkel, avslapping ved bassenget, kokkekurs eller hesteridning i det maleriske landskapet i Tos ... Les mer

Inkludert i turen

  • Overnatting på Borgo Pieve a Salti
  • Frokost hver dag
  • Leie av sykler
  • Transport til og fra flyplassen
  • GPS-spor til bruk på mobil eller sykkelcomputer

Dag 1

Ankomst Pisa eller Firenze

Dere vil bli hentet på flyplassen av vår sjåfør, enten i Pisa eller Firenze, for deretter å bli innlosjert på Borgo Pieve a Salti. Her står syklene klare til dere, ankommer dere tidlig er det muligheter for å ta seg en rundtur i området.

Borgo Pieve a Salti kan tilby et autentisk italiensk måltid, som setter stemningen for de kommende dagene og hva dere har i vente.

Dag 2

Sykkeltur i historiske omgivelser

Etappelengde

30 - 80 km

Etter en god frokost er det mange muligheter, syklene står klare for den rundturen dere ønsker.

Alternativ 1. – ca. 30 km/650 høydemeter

I dag sykler dere vår rute "Montalcino & Vin", en fantastisk tur som tar dere til den spektakulære panoramautsikten "Vergelle". Dette stedet dateres tilbake til det 12. århundret og tilbyr et vakkert skue over Toscana. Deretter fortsetter dere gjennom de berømte vinrankene til Brunello og Rosso di Montalcino. Denne ruten er på ca. 30 km. Vi kan fasilitere lunsj og vinsmaking på et av vinhusene langs ruten. (fordrer at det er kapasitet)


Alternativ 2. – ca. 80 km/1.700 høydemeter

Dette er en sykkeltur som tar deg gjennom de kjente grusveiene i Eroica-traseen i området. De toskanske grusveiene er en opplevelse i et pittoresk landskap. Traseen tar deg innom Buonconvento, en vakker middelalderby kjent for sin bevarte arkitektur og historiske sjarm. Herfra skal dere videre mot Asciano, en annen perle i Toscana, gjennom åser, olivenlunder og vinmarker. Vi anbefaler lunsj i Montaperti, et viktig historisk sted kjent for slaget mellom Siena og Firenze i det 13. århundre.

Vel tilbake på hotellet kan dere vel fortjent slappe av ved bassenget og nyte en italiensk appertivo før middag.

Dag 3

Sykkeltur Siena eller Pienza

Etappelengde

50-85 km

I dag, som i går har dere flere valgmuligheter som dere vil få tilsendt i reisebeskrivelsen.

Alternativ 1. – ca. 50 km/1.300 høydemeter

I dag sykler dere til Pienza "Pavens by". Pienza, en liten by i hjertet av Toscana, er en ekte juvel innen renessansearkitektur og urbanisme, og står stolt på UNESCOs verdensarvliste. Pienza er kjent for sin harmoniske plassutforming og sine elegante bygninger, som Piazza Pio II, omringet av noen av byens mest imponerende byggverk.


Alternativ 2. – ca. 85 km/650 høydemeter

Sykkeltur til vakre Siena – en unik opplevelse i en av verdens mest elskede middelalderbyer. I Siena anbefaler vi en lunsj, mens dere beundre den berømte Piazza del Campo, kjent for det spennende "Palio" -hesteløpet som avholdes to ganger årlig, og den imponerende katedralen i svart og hvitt marmor.

Sykkeltur til vakre Siena – en unik opplevelse i en av verdens mest elskede middelalderbyer. I Siena anbefales det å ta lunsj mens dere beundrer den berømte Piazza del Campo, kjent for det spennende "Palio"-hesteløpet som avholdes to ganger årlig, og den imponerende katedralen i svart og hvitt marmor. Utforsk de trange middelaldergatene og nyt byens rike historie og kultur.

Dersom dere er interesserte i hesteridning, kan Borgo Pieve a Salti tilby en uforglemmelig opplevelse på hesteryggen i de toskanske åsene under solnedgangen.

Dag 4

Hjemreise

Avhengig av deres flytider, dersom dere har sen avgang tilbake til Norge kan vi avtale forlengelse av leiesyklene og sette opp en kortere rute.

Dere blir transportert til Pisa eller Firenze – ønsker dere å forlenge deres ferie blir dere transportert dit. (gjelder ved maks to timers kjøring)

Bestill reise

feilmelding
feilmelding
feilmelding
feilmelding
feilmelding
feilmelding
feilmelding
feilmelding
feilmelding