Historien bak Epeak

Epeak skal bli Skandinavias ledende leverandør av sykkelreiser for mosjonister, aktive syklister og bedrifter.

Terrengsykling i Gol

Gabriel har med sin bakgrunn som profesjonell syklist syklet nær sagt alt som er av veier i Europa. Selv som pensjonert syklist ble det vanskelig å få tid til å ta de etterlengtede langturene i disse områdene, for nå satt han i stedet i følgebilen til Team Sky, nå Ineos, i kraft av sin rolle som sportsdirektør.

«Jeg kjenner Harald fra før, og har sett bilder av det han har vært på av turer, både i det private og i sitt arbeid som guide i Alpene, og tenkte at dette er midt i blinken for meg. Vi har lekt litt med tanken en stund, men Harald har vært engasjert hos en annen operatør, så han satte meg i dialog med Svein.»

Svein har jobbet med sykkelbekledning, og startet selskapet Orack, som nå er leverandør av tøyet til sykkellandslaget mfl.. Det ble raskt klart for meg at Svein hadde en genuin kjærlighet til den Italienske kulturen og sykkelhistorien, og hadde selv lekt med tanken om å starte med organiserte turer til området. Svein har også jobbet som guide i Pyreneene og Alpene, og har god kjennskap til områdene.